Autoelektrika

Autoservis | Autoelektrika

Auto servis Macura je pouzdan i kvalitetan servis za popravku i održavanje autoelektrike, sa nama vaše vozilo će biti u sigurnim rukama. Auto servis Macura ima stručnjake sa višegodišnjim iskustvom u popravci električnih sistema svih vrsta vozila, od klasičnih do najmodernijih automobila. Servis autoelektrike obuhvata i proveru baterije, alternatora i startera (anlasera), kao i proveru sistema za paljenje i napajanje. Takođe, auto električari će proveriti i popraviti sve probleme sa senzorima, kao i druge probleme koji mogu uticati na rad vozila.

Odeljenje autoelektrike u okviru auto servisa Macura bavi se pronalaženjem i popravkom kvarova na sledećim segmentima: svetlosna grupa, paljenje, električni i elektronski uređaji kao i instalacije. Moderni automobili imaju sve više elektronskih regulacionih funkcija, pa je poznavanje elektronike za električne i elektronske uređaje u automobilu ključno za efikasan pronalazak kvarova. 

Kod nas možete uraditi sledeće usluge: servis alternatora, servis anlasera, zamena akumulatora, zamena sijalica na farovima i signalizaciji, zamena grejača dizel motora, zamena senzora temperature (termodavača), zamena grejača retrovizora, servis elektro podizača stakala, popravka kontakt brave, popravka centralne brave i daljinskog zaključavanja, popravka i zamena parking senzora i druge usluge iz auto elektrike.

Podelite: