Akumulatori Varta

Akumulatori Varta

Akumulatori | Akumulatori Varta

VARTA akumulatori, serija Black Dynamic, tip akumulatora od 12V i 45Ah sa 400 CCA startne struje i sa levim polovim izvodom. Novi Black Dynamic je idealan akumulator za starija, manja vozila, sa manjim brojem dodatnih potrošača, a time i manjim energetskim zahtevima. Podrazumeva se da su oni osveženi inovativnom Varta tehnologijom. Na kraju, Varta je marka koja je ugrađena u nova vozila i koja odgovara najvećim zahtevima.
Varta je jedan od najznačajnih evropskih proizvođača akumulatora, ukupan godišnji promet firme u 2001. godini je 590 miliona evra. 
Ostvarila je 40% prihoda kao dobavljač firmi kao što su BMW, Daimler Chrysler, Ford, PSA, VW. Firma već odavno ima vodeću poziciju u uvođenju i distribuciji novih tehnologija i novih sistema akumulatora i na taj način je postao značajan partner auto industrije. 

Varta je izvršio fuziju sa jakom međunarodnom firmom da bi sama Varta, čija fabrička mreža prostire kroz celu Evropu uspela da održi kvalitet i da prati razvoj autoindustrije na najvećem mogućem nivou. Na ovaj način je Johnson Contrlos preuzela pogon za proizvodnju akumulatora od Varte, i na taj način postao najveći proizvođač i distributer autoakumulatora u celoj Evropi i u celom svetu.

VARTA BLACK DYNAMIC:
Serija Black Dynamic, tip akumulatora od 12V i 45Ah sa 400 CCA startne struje i sa levim polovim izvodom.  Novi Black Dynamic je idealan akumulator za starija, manja vozila, sa manjim brojem dodatnih potrošača, a time i manjim energetskim zahtevima. Podrazumeva se da su oni osveženi inovativnom Varta tehnologijom. Konačno, Varta je marka koja je ugrađena u nova vozila i koja odgovara najvećim zahtevima.
VARTA BLUE DYNAMIC:
Serija Blue Dynamic su akumulatori najcenjeniji u post-prodaji što nije iznenađujuće s obzirom da su konstruisani kako bi prevazišli visoke zahteve proizvođača automobila i ponudili superiorno pokretanje motora, izuzetnu bezbednost i nenadmašivu sigurnost. Inače, ovaj tip akumulatora predstavlja i lidera u prvoj ugradnji vozila koja se proizvode u Evropi.
VARTA SILVER DYNAMIC:
Serija Silver Dynamic predstavlja izuzetne performanse za potrebe velikih potrošača. Ovaj akumulator je prvi izbor u proizvodnoj liniji VARTA dynamic Trio. Silver Dynamic isporučuje sigurnosni dovod energije čak i vozilima koja su nadprosečni potrošači energije. Sa superiornim hladnim startom, čak i u ekstremnim uslovima i velikim kapacitetom ovi akumulatori postavljaju standard koji nadmašuju potrebe međunarodnih proizvođača automobila.
Podelite: