Svećice, kablovi, grejači

Svećice, kablovi, grejači

Autodelovi | Svećice, kablovi, grejači

Svećice su deo na automobilu koji treba menjati u servisnom intervalu i to na oko 40.000 km sa kvalitetnijim svećicama. Možda u servisnoj knjižici proizvođač predlaže nešto duži interval ali to nije realno s' obzirom na kvalitet goriva u Srbiji. Svećice su bitne da ne bi imali problema kod paljenja i za pravilan rad automobila, nisu skupe i treba ih redovno menjati. Grejači su kod dizel motora ono što su svećice kod benzin motora, njihov servisni interval je do 80.000 km.

NGK SVEĆICE I GREJAČI


NGK je vodeći proizvođač svećica, grejača i lambda sondi. Kao vodeći svetski snabdevač u prvoj ugradnji vodećih svetskih proizvođača automobila, NGK obezbeđuje komponente prema njihovim specifičnim zahtevima. Kao rezultat toga, NGK je često konsultovan u početnim fazama procesa proizvodnje motora, tako da dizajneri i inžinjeri NGK rade uporedo sa razvojnim timovima proizvođača motora. Svaki proizvod proizveden od strane NGK je dizajniran prema najrigoroznijim standardima i pruža pouzdanost i postojane performanse pod svim uslovima. NGK tehnologija omogućava proizvodnju svećica za sve vrste automobilskih motora, kao i za motorcikle, čamce i mnoge druge primene. NGK proizvodi i lageruje preko 1.000 različitih tipova svećica. Svaki tip udovoljava najzahtevnijim proizvođačkim specifikacijama. To, bez sumnje, čini NGK svećicom broj 1 u svetu. Od svetskog proizvođača broj 1 u svećicama, može se očekivati samo najbolje i u području grejača. NGK u proizvodnji koristi naprednu tehnologiju, kako bi inžinjeri motora dobili maksimum iz svojih proizvoda. Nedavno je NGK lansirao za tržište rezervnih delova najnoviji asortiman keramičkih grejača za aplikacije za koje je i snabdevač u prvoj ugradnji.
 
Pored pomenute kompanije u našoj ponudi nalze se i kablovi, grejači i svećice renomiranih brendova kakvi su: Beru, Bosch Febi.
Podelite: