Autoservis

Autoservis

Autoservis

Auto servis Macura je kompletan servis koji vrši sve vrste popravki. Naš tim čine stručnjaci iz oblasti autodijagnostikeautomehanikeautoelektrikeautoelektronikefrigomehanike itd.
U svojim servisnim pogonima poseduje najmoderniju dijagnostičku opremu kao i kompletan alat koji je neophodan za popravku vašeg automobila.
Radimo servis i popravke na svim vrstama vozila novije generacije i njihovih modela, evropskih, američkih, japanskih i koreanskih proizvođača.
 
  • Dajemo 3 godine garancije na rad i 12 meseci + garancije na delove kupljene u našem servisu, u zavisnosti od proizvođača i sklopova na vozilu.
  • U našem servisu dobijate elektonski karton sa evidencijom svih servisa i popravki na vozilu

 

Sa preko 40 godina tradicije u ovoj delatnosti, garantujemo kvalitet i pouzdanost svim našim klijentima, a naši obučeni majstori će se pobrinuti da vaš automobil bude uvek u savršenom stanju.

Mehanička ispravnost vašeg vozila i bezbednost na putu, kao i dug životni vek vezani su za redovno održavanje. Redovni servisi i pregledi vozila mogu sprečiti velike probleme sa motorom i drugim delovima vozila. Zato je bitno da se svi servisi rade na vreme tj. u preporučenom servisnom intervalu. Zato u našem servisu posebnu pažnju posvećujemo vozilima koja se redovno servisiraju kod nas kako bi vam na vreme ukazali na rešavanje problema pre nego što postanu ozbiljniji. Time štedimo vaše vreme i novac.

Uverite se i sami u kvalitet naših usluga i postanite deo naše velike porodice zadovoljnih klijenata. Kontaktirajte nas i zakazite termin za servis vašeg automobila u Auto servisu Macura. Vaše vozilo će biti u najboljim rukama.

 

Podelite: