Auto klime

Auto klime

Autoservis | Auto klime

U današnje vreme, klima uređaji u automobilima su postali neophodni kako bi se osigurao prijatan boravak u vozilu tokom letnjih meseci. Međutim, kako vreme prolazi, klima uređaji mogu izgubiti performanse i učinkovitost, što rezultira manjim hlađenjem i lošijim kvalitetom vazduha u kabini vozila.  
Auto klima na vašem vozilu, zahteva njeno redovno održavanje. U redovan servis auto klime spada zamena freona, kao i ulja u kompresoru.
 
U našem servisu, nakon izvršene zamene freona i ulja, vrši se provera sistema, u cilju pronalaženja potencijalnih mesta gde freon može da curi. Punjenje freonom vrši se samo u slučaju kada je sistem u potpunosti ispravan.
Takođe, auto servis Macura vrši otklanjanje svih eventualnih kvarova i zamenu svih delova auto klime. Servis auto klima se preporučuje na dve do tri godine. Naša preporuka je da pred početak perioda vrućina proverite stanje freona. 

Redovnim održavanjem auto klime omogućava se njen ispravan rad, što podrazumeva čist i svež vazduh u kabini. Takođe, redovnom zamenom ulja u kompresoru, sprečavaju se eventualni kvarovi većih razmera. Za otklanjanje prašine, masnoće, nikotina, neprijatnih mirisa, bakterija i mikroba, posedujemo aparat kojim se vrši dezinfekcija sistema.
Podelite: