Kaiševi, španeri, pumpe za vodu

Kaiševi, španeri, pumpe za vodu

Autodelovi | Kaiševi, španeri, pumpe za vodu

Pogonsko i drugo remenje ulaze u veliki servis. Uglavnom se menjaju zajedno da ne bi bilo iznenađenja, pucanja kaiševa i glavobolja. Zupčasti kaiš kao glavni i pogonski se menja od 40.000 do 120.000 km u zavisnosti od tipa vozila i proizvođača i jako je bitno da se zameni na vreme jer u slučaju da prezupči samo za jedan zub može doći do pokrivljena ventila tj. ogromne štete na automobilu. Kaiševi još mogu da pokreću alternatorklimuservo itd. Španeri i roleri su zatezači kaiševa i u obavezi su da se menjaju kad i remenje.

MACURA | SKF LEŽAJEVI TOČKA I ZATEŽAČI KAIŠA


SKF je vodeći svetski snabdevač proizvodima, rešenjima i uslugama u oblasti kotrljajućih ležajeva i zaptivki. Osnovne kompetitivne prednosti obuhvataju tehničku podršku, usluge u održavanju, praćenju stanja i obukama. SKF takođe drži rastuću i važnu poziciju u tržištu linearnih proizvoda, visoko preciznih ležaja, obradnih vretena, usluga reparacija obradnih vretena za mašinsku industriju, sistema podmazivanja i dokazani je proizvođač čelika za ležaje.

SKF u svom sastavu ima 100 proizvodnih jedinica širom sveta. Sa sopstvenim prodajnim kancelarijama u 70 zemalja, mrežom od oko 15.000 autorizovanih distributera i dilera, elektronskim poslovanjem i globalnim distributivnim sistemom, SKF je uvek dostupan svojim korisnicima za snabdevanje kako proizvodima, tako i uslugama. 

MACURA | LEŽAJ TOČKA


SKF proizvodi sve vrste ležaja, od najjednostavnijih jednoredih kugličnih, do najkomplikovanijih HUB ležaja. Vama i vašem mehaničaru će u jednoj kutiji biti dostupno sve što je potrebno da bi vam se kvalitetno zamenio ležaj točka, od zaptivki, ležaja, do najmanjih delova potrebnih za zamenu svakog specifičnog dela. Ne gubite vreme, kupite sve u jednoj kutiji.
Podelite: