O nama

O nama

AutoServis MACURA posluje na tržištu Srbije od 1978. godine i osim što je najstariji jedan je i od najmodernijih servisa u Beogradu. Kao rezultat dobre poslovne politike i zadovoljnih klijenata koje imaju potrebu da dobiju sve na jednom mestu, AutoServis MACURA vrši usluge mehanike-elektrike-elektronike, limarije-farbanja/lakiranja vozila, centriranje trapa, tehnički pregled-osiguranje-registracija vozila, vulkanizerske usluge, prodaja i čuvanje guma, prodaja auto delova, auspuh i klima servis i perionica automobila.

Sve usluge koje se vrše u AutoServisu MACURA podignute su na najviši mogući nivo pomoću najsavremenije opreme i alata koju posedujemo u okviru našeg auto centra. 

Mehanička ispravnost vašeg vozila i bezbednost na putu, kao i dug životni vek vezani su za redovno održavanje. Redovni servisi i pregledi vozila mogu sprečiti velike probleme sa motorom i drugim delovima vozila. Zato je bitno da se svi servisi rade na vreme tj. u preporučenom servisnom intervalu.

Radimo servis i popravke na svim vrstama vozila novije generacije i njihovih modela, evropskih, američkih, japanskih i korejskih proizvođača.

Dajemo 3 godine garancije na rad i 12 meseci + garancije na delove kupljene u našem servisu, u zavisnosti od proizvođača i sklopova na vozilu.

U našem servisu dobijate elektonski karton sa evidencijom svih servisa i popravki na vozilu.

Javite nam se i brigu o vozilu prepustite profesionalcima!

Podelite: