Nexa autocolor

Nexa autocolor

Autolakiranje - Autofarbanje | Nexa autocolor

NEXA AUTOCOLOR® je uvek važila za vodeći brend boje u reparaturi mnogo godina, sa specijalnim linijama poput Permobel i Belco koji datiraju od davne 1925.g. Kroz sve ovo vreme Nexa Autocolor je bila na čelu sa inovacijama i hemiji boja. Na primer u 1960.g., Nexa Autocolor je uvela revolucionarni 2K sistem da bi ispratile uvođenje metalik efekta u boje autobolima. Ovo je omogućilo da se bilo koja metalik boja reprodukuje korišćenjem jednoslojnog metalik sistema.

Ponuda Nexa Autocolor-a je dokazala da konstantno kombinuje tehnološke inovacije kompatibilne sa nijansama. Najbolji primer je Nexa Autocolor Aquabase®, prva vodorazrediva baza na svetu, lansirana 1992.g. Ovaj proboj u tehnologiji je rezultovao postojanošću i kompatibilnošću nijansi na ekološki ekikasan način.

Sredinom 2000. godine Nexa Autocolor je lansirala Aquabase  Plus. Ova generacija vodorazredive baze pruža poboljšane svojstva pri aplikaciji i miksovanju koji omogućavaju "dobru od prve" identifikaciju nijanse.

Danas Nexa Autocolor brend je jedan od vodećih refiniš brendova na svetu, dostupan u najmanje 147 zemalja, kroz mrežu uvoznika i specijalizovanih distributera.

Nexa Autocolor je u sklopu PPG grupacije u kojoj su MAX MAYER I PPG.

Podelite: