Autoelektronika

Autoelektronika

Autoservis | Autoelektronika

Autoelektronika je važan deo modernih vozila. U današnjem „digitalnom dobu“, skoro svi delovi vozila su povezani sa elektronikom. Od sistema za upravljanje motorom i prenosom do sistema za bezbednost, svi delovi se oslanjaju na kontrolu preko elektronike da bi radili. To ujedno i olakšava posao vozačima jer na vreme upozorava na potencijalne opasne i veće (skuplje) kvarove.
Autoelektronika uključuje različite aspekte, uključujući dijagnostiku kvarova, programiranje i kalibraciju sistema, kao i popravke i zamene oštećenih delova. Jedna od ključnih stvari, kroz savremene dijagnostičke uređaje autodijagnostika nam omogućava najsigurniju proveru ukupnog tehničkog stanja vozila, upoređivanje parametara vozila sa idealnim parametrima deklarisanim od strane proizvođača, maltene bez podizanja haube motora. Ipak savremena dijagnostika bez iskusnih stručnjaka koji jasno tumače sve parametre i zapise iz uređaja nije moguća. U našem auto servisu Macura tim iskusnih dijagnostičara i elektroničara rešava sve vaše probleme. Zato čim vam se na instrument tabli pojavi lampica „check engine“ ne oklevajte već na vreme posetite naš servis i spasite sebe nepotrebnih troškova.
 
Jedna od specijalizovanih delatnosti auto servisa Macura je autoelektronika. Važan segment toga je i autodijagnostika, za koju posedujemo originalne dijagnositčke uređaje za sve evropske brendove i druge univerzalne dijagnostičke uređaje za većinu svetskih proizvođača automobila.
 
Otklanjamo kvarove: svih kompjutera u motoru vozila, Airbag centralaABS Modulservo uređajinstrument tabla i imobilajzer. Rešavamo probleme tzv. “vruceg starta“ na TDI motorima kao i probleme sa DPF i FAP filterima. Vršimo dekodiranje i uparivanje motornih komjutera i drugih modula na automobilima, a takođe i dekodiranje radio aparata i auto navigacija. Vršimo servisiranje i podešavanje svih digitalnih instrument tabli, kao i dug niz drugih usluga.
Podelite: