Autolakiranje - Autofarbanje

Limarija / farbanje | Autolakiranje - Autofarbanje

Auto farbanje i lakiranje je važan proces popravke vašeg oštećenog vozila koji pomaže u obnavljanju i vraćanju „fabričkog izgleda“ vašem ljubimcu na 4 točka.

Naši profesionalni autolakireri i autofarbari poseduju posebne veštine i opremu kako bi osigurali da farba bude nanesena ravnomerno i precizno. Uz korišćenje najnovijih tehnologija, oni su u stanju da ceo proces sređivanja vašeg vozila obave u kratkom vremenskom periodu.

Radionica za lakiranje ili farbanje vozila opremljena je najmodernijom pretkomorom za pripremu i komorom za farbanje koje jedine mogu da garantuju vrhunski i trajni kvalitet. Dajemo 3 godine garancije na rad, boju i lak i to je najveća garancija kvaliteta koju ni jedan drugi servis ne daje, kao ni proizvođači automobila pri kupovini novog vozila. To nam omogućavaju i najkvalitetniji materijali za farbanje najboljeg svetskog proizvožača NEXA-AUTOCOLOR, premium brend PPG grupacije.

Radimo sve vrste boja: jednoslojna, dvoslojna, troslojna, četvoroslojna, sa svim vrstama perli i kristala, kao i sve vrste lakova.

Takođe, posedujemo i spektrofotometar koji nam omogućava što preciznije određivanje nijanse i uz potrebno dodatno toniranje garantujemo 100% tačnost boje, tona i nijanse, a sa svim dodatnim pomagalima i alatima garanciju da niko neće primetiti deo koji smo farbali. Uz farbanje automobila dobijate i besplatno poliranje ostalih „nefarbanih“ delova vozila kako bi se ujednačio sjaj i ceo auto bio u novom ruhu .

Podelite: