Autolimarija i autoplastika

Limarija / farbanje | Autolimarija i autoplastika

Autoservis Macura obavlja sve vrste popravki karoserije, uključujući popravke nakon sudara, ispravljanje deformacija, zamenu oštećenih delova, i još mnogo toga. Nevezano za velike havarije danas čak i najmanji udarac ili ogrebotina mogu dovesti do trajne štete na karoseriji i mehaničkim delovima vozila. Osim toga, oštećena karoserija i farba mogu dovesti do smanjenja vrednosti vozila, što može biti posebno problematično pri prodaji.


U slučaju da ste doživeli nezgodu ili imate neko drugo oštećenje na vašem vozilu, ne oklevajte da nas kontaktirate.

Popravke vršimo maksimalnom brzinom i u dogovorenom roku, sa garancijom na sve radove izvedene u našem servisu, od onih lakih, srednjih do teških havarija. Radionica za limariju poseduje najsavremeniji šablon za ispravljanje vozila sa kompjuterski preciznim merama i svim ostalim specijalnim alatima za ispravljanje vozila, kao i aparatima za zavarivanje i punktovanje. Kvalitet rada je toliko visok da garantujemo 100% vraćanje vozila u prvobitno stanje. U sklopu limarije radimo i sve plastičarske popravke tj. popravke plastičnih delova na vozilu, kao i popravku aluminijumskih delova i zavarivanje aluminijuma.

Dajemo garanciju 3 godine na izvedene radove, kao i garanciiju da niko neće primetiti razliku na vozilu na delu koji je obuhvatao radove.

Podelite: